Insert your alternative text
Regionalt ansvar

Vi støtter regionen og menneskene

Som regionalt selskap føler vi en sterk tilknytning til hjemregionen vår, da navnet JUMO og medeiere Bernhard og Michael Juchheim er sterkt forankret i Fulda-området. For oss er det en æressak å støtte regionen vår. Vi støtter primært regionale samfunnsinstitusjoner, kulturprosjekter eller idrettsforeninger. Her spiller barne- og ungdomsarbeid en særlig viktig rolle. Vi tar alltid imot gode ideer.

Sosial bevissthet i vår hverdag

Det er ikke bare de ansatte som opprettholder et vennlig forhold til hverandre og som praktiserer sosial bevissthet i sine interaksjoner hver dag. Vi ønsker også å formidle denne følelsen av sosial bevissthet. For eksempel organiserer JUMOs traineer jevnlig prosjekter med sosiale institusjoner som Fuldaer Tafel eller Caritas Workshops. Målet er å styrke sosiale verdier som ansvar, sivilt mot og sosialt engasjement.

Fremme økonomien – sikre arbeidsplasser

Medeiere Bernhard og Michael Juchheim har vært involvert i den regionale økonomien og økonomisk vekst i flere tiår, og sikret arbeidsplasser i regionen. Fulda har de siste årene utviklet seg til å bli et «paradis for ansatte», da en balansert blanding av følgende finnes her:

  • Sikre jobber

  • Høy levestandard

  • Relativt lave priser

God arbeidsgiver og en sterk samarbeidspartner

JUMO er kjent i regionen for å være en god og solid arbeidsgiver. I tillegg utmerker vi oss med over gjennomsnittet engasjement for lærlinger. Finn ut mer om karrieremuligheter hos JUMO og prosjekter som JUMO støtter:

JUMO støtter:

 

  • Prosjekter spesielt innen "fremtidens ungdomsutdanning".

  • Bærekraftige prosjekter med en finansieringsperiode på inntil 3 år

  • Spesielt innovative prosjekter

Har du ytterligere spørsmål?

NO CONTACT PERSON