Låt oss prata!

HYDROGEN ONLINE CONFERENCE 2021

Den 8 oktober 2021 kommer vi att delta i världens största digitala evenemang inom väte. Ska du också delta i HYDROGEN ONLINE CONFERENCE? Vi skulle vara glada att få träffa dig där, åtminstone virtuellt, och inleda ett samtal.

Ta reda på mer!
Hydrogen Online Conference

Träffa oss på HOC, världens största digitala evenemang inom vätgas!

Boka ett möte

Vårt säljteam

Telefon:

+4642386277 Boka ett möte

JUMOs hydrogenkosmos

Det utvikles mange komplekse systemer for en verden med ren energi basert på hydrogen som medium. Det starter med elektrolysører, videre til lagrings- og transportsystemer, og helt til brenselceller og synteseanlegg. Disse systemene har én ting til felles: Hvis de skal kunne operere trygt og sikkert, kreves det moderne løsninger for måling, styring og overvåking av trykk, temperatur, fuktighet, ledningsevne, nivå og strømning. JUMO har over 75 års erfaring på dette feltet, og vi bruker vår erfaring til å bidra til at dine applikasjoner oppnår maksimal ytelse.Generering av hydrogen gjennom elektrolyse

Generering av hydrogen gjennom elektrolyse

Vannbehandling for elektrolyse

Sensorteknologi, automatisering og evaluering fra én enkelt kilde

Elektrolysøren spiller en viktig rolle i produksjonen av grønt hydrogen. Vi hjelper deg gjerne med å overvåke trykk og temperatur i elektrolysøren eller med ledningsevnemåling ved behandling av ultrarent vann. Automatiseringssystemene våre sikrer et jevnt prosessforløp, øker effektiviteten og sparer verdifulle ressurser.

Løsninger

Prosessoptimalisering i brenselceller

Også mulig via fjernovervåking og -styring

Brenselceller brukes nå i både stasjonære og mobile applikasjoner innen et ekstremt bredt spekter av områder. Du kan få den sensorteknologien du trenger fra JUMO. Alle enhetene er sikre, har de nødvendige godkjenningene og fungerer med høy grad av presisjon og pålitelighet. Digitale grensesnitt muliggjør bruk av moderne automatiseringskonsepter, mens overvåking kan utføres praktisk talt hvor som helst ved hjelp av vanlige nettlesere. Systemene dine fungerer derfor effektivt i det optimale området og kan evalueres på en fleksibel måte.

Løsninger
Optimalt fungerende brenselcellesystemer

Optimalt fungerende brenselcellesystemer

Absolutt sikkerhet for tankstasjoner for hydrogen

Absolutt sikkerhet for tankstasjoner for hydrogen

Teknologier for fremtidens tankstasjoner

Sikker - pålitelig - økonomisk

Hydrogentankstasjoner er hjertet i hydrogenmobilitet og bidrar i stor grad til utviklingen av miljøvennlige drivteknologier. Nøyaktig overvåking av temperatur og trykk er avgjørende for å sikre et jevnt prosessforløp under tankingen. Samtidig er det viktig med strenge sikkerhetsregler og godkjenninger for eksplosjonsbeskyttelse. Våre innovative sensorer oppfyller begge disse kravene og blir dermed nødvendige komponenter i hydrogentankstasjoner.

Løsninger

Funksjonssikkerhet i infrastrukturer med hydrogen

Med JUMO Safety Performance er det ikke noe problem

Som følge av den høye antenneligheten til H2 bør man ta den funksjonelle sikkerheten i hydrogenapplikasjoner på alvor. Her kommer JUMO Safety Performance inn i bildet, et varemerke som står for det høyeste nivået av anleggssikkerhet. Det omfatter enheter med SIL- og PL-sertifisering samt passive elementer for bruk i SIL- og PL-målekjeder. Vi hjelper deg med å sammenstille de riktige komponentene for ditt anlegg.

Løsninger
Funksjonssikkerhet ved hydrogenhåndtering

Funksjonssikkerhet ved hydrogenhåndtering

Finn ut mer om løsningene våre

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dette er et obligatorisk felt. Skriv inn et fornavn.
Dette er et obligatorisk felt. Skriv inn et etternavn.
Dette er et obligatorisk felt. Vennligst skriv inn firmanavnet ditt.
Dette er et obligatorisk felt. Angi en gate.
Dette er et obligatorisk felt. Vennligst skriv inn et postnummer.
Dette er et obligatorisk felt. Vennligst skriv inn en by.
Vennligst velg et alternativ
Dette er et obligatorisk felt. Vennligst skriv inn e-postadressen din.

Med din henvendelsen ga du oss en oppgave som vi ønsker å oppfylle til din tilfredshet. Dataene som samles inn i denne sammenhengen, lagres. For å behandle forespørselen din tilfredsstillende er det nødvendig å fylle ut alle tilgjengelige felt (bare felt merket med * er obligatoriske). Vi bruker dataene dine til å behandle forespørselen din som en del av forretningsprosessen. Vi overfører ingen data til tredjepart. Vi forbeholder oss retten til statistisk å evaluere anonyme dataregistreringer.

Kontakt oss!

Rainer Moritz

Market Segment Manager for Renewable Energy

Phone:

+49 661 6003-9133 Kontakt oss!