Elektronisk termostat og digital indikator med format

JUMO miroTRON and JUMO miroVIEW

JUMO tilbyr et alternativ av høy kvalitet til mekaniske termostater og termometre med den elektroniske termostaten JUMO miroTRON og den digitale indikatoren JUMO miroVIEW. Begge enhetene er tilgjengelige i moderne utførelser; både rektangulære- og runde. Dette gjør de egnet innen mange bruksområder.

Nedlastninger

Pressetekst (tysk)
(DOCX, 1072.9kB)
Trykk tekst (engelsk)
(DOCX, 572.6kB)
Pressebilde
(TIF, 1.89mB)
Visittkort
( VCF, 246B)

Ulike måleinnganger for RTD temperatursensorer, termoelementer og standardsignaler samt en digital inngang gjør dem egnet for bruk i et bredt spekter av bruksområder.

JUMO miroTRON har opptil 4 reléutganger. Som et alternativ til termostatfunksjonen kan den brukes til mer krevende reguleringsprosesser. Ved bruk av PID-to-trinns regulator med autotuning-utførelse gir den en betydelig høyere reguleringskvalitet.

Det høykvalitets, kontrastrike LCD-displayet med mulighet for individuelt å definere meldingstekster garanterer optimal lesbarhet og mye informasjon om aktuelle prosesser. I tillegg til den intuitive betjeningen på 4 språk, kan omfattende tilleggsfunksjoner som timere, grenseverdiovervåking eller digitale styresignaler konfigureres for enkle logiske tilkoblinger direkte på enheten eller med oppsettprogrammet via mikro-USB-grensesnittet.

JUMO miroVIEW digitale indikatorer er egnet for å vise viktige prosessverdier on-site. De støtter også tilleggsfunksjoner som min/maks-visning, hold-signal og tara-signal for vektapplikasjon.

Har du spørsmål?


Pressetalsmann

Norge JUMO AS +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10