Kalibrierlabor
Kalibrering

Vår kalibreringsservice

Som kalibreringslaboratorium tilbyr vi kvalifisert kalibrering innen temperatur, trykk, luftfuktighet og væskeanalyse. Kalibreringer/tester i henhold til AMS og CQI er også mulig. Vi er DAkkS godkjent i henhold til DIN EN ISO/IEC 17025:2018 og kalibrerer også tredjepartsprodukter til konkurransedyktige priser. Vår service på stedet gjør at vi kan komme direkte til deg og sørge for at dine prosesser går problemfritt.

Kalibrering som en servicepakke

Regelmessig kalibrering av måle- og testutstyr er helt avgjørende innen industriell måleteknikk. Hva er vel da bedre enn en servicepakke som inkluderer alle kalibreringer, justeringer, vedlikehold, reparasjoner og rengjøring du trenger? En konfigurasjonstjeneste med telefonsupport og remote -vedlikehold kan også inkluderes som ekstrautstyr. Frigjør ressurser til kjernevirksomheten din og bli kjent med JUMO Service!

Din forespørsel til oss

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dette er et obligatorisk felt. Skriv inn et etternavn.
Dette er et obligatorisk felt. Vennligst skriv inn firmanavnet ditt.
Dette er et obligatorisk felt. Vennligst skriv inn e-postadressen din.
Vennligst velg et alternativ
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.

Med din henvendelsen ga du oss en oppgave som vi ønsker å oppfylle til din tilfredshet. Dataene som samles inn i denne sammenhengen, lagres. For å behandle forespørselen din tilfredsstillende er det nødvendig å fylle ut alle tilgjengelige felt (bare felt merket med * er obligatoriske). Vi bruker dataene dine til å behandle forespørselen din som en del av forretningsprosessen. Vi overfører ingen data til tredjepart. Vi forbeholder oss retten til statistisk å evaluere anonyme dataregistreringer.

Kontaktperson


Kalibrering

Teknisk service jonas.oern@jumo.net