DAkkS-Kalibrierlabor
Kalibrering

DAkkS-kalibreringstjeneste

Rutinemessig kalibrering sikrer produktkvalitet basert på internasjonalt sammenlignbare måleresultater. Som DAkkS-akkreditert tjenesteleverandør vil vi utforme en tilpasset kalibreringsstrategi som oppfyller dine krav til produktkvalitet og produktsikkerhet. Komplett med tidsbesparende ideer hvor vi tar ansvar for kalibreringsoppgavene – uavhengig av produsent.

Globalisering, tillit og sikkerhet

Samarbeidet med vårt DAkkS-godkjente laboratorium betyr at det internasjonale markedet i praksis står åpent for deg. DAkkS-kalibreringene våre er i samsvar med internasjonale standarder. Sammen med vår mangeårige erfaring som produsent av intelligente sensor- og automasjonsløsninger garanterer godkjenningen deg kalibreringstjenester på høyeste faglige nivå samt kvalitet og sikkerhet for sluttbrukeren.

Din forespørsel til oss

Dies ist ein Pflichtfeld.
Dette er et obligatorisk felt. Skriv inn et etternavn.
Dette er et obligatorisk felt. Please enter your company name.
Dette er et obligatorisk felt. Vennligst skriv inn e-postadressen din.
Vennligst velg et alternativ
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.
Dette er et obligatorisk felt.

Med din henvendelsen ga du oss en oppgave som vi ønsker å oppfylle til din tilfredshet. Dataene som samles inn i denne sammenhengen, lagres. For å behandle forespørselen din tilfredsstillende er det nødvendig å fylle ut alle tilgjengelige felt (bare felt merket med * er obligatoriske). Vi bruker dataene dine til å behandle forespørselen din som en del av forretningsprosessen. Vi overfører ingen data til tredjepart. Vi forbeholder oss retten til statistisk å evaluere anonyme dataregistreringer.

Din kontaktperson


Stefan Krummeck

Stefan Krummeck

DAkkS Ledelse av kalibreringslaboratorier +49 661 6003 9785 Stefan.Krummeck@jumo.net +49 661 6003 9785