Bernhard Juchheim JUMO-Geschäftsführer in der 2. Generation
Profil

JUMO din partner for sensor- og automasjonsløsninger

JUMO er en ledende leverandør av systemer og løsninger innen industriell sensor- og automatiseringsteknologi. I tillegg til komponenter innen temperatur, væskeanalyse, trykk, nivå, flow og luftfuktighet, er det også fokus på automatiseringsutfordringer som registrering og overvåking, regulering og automatisering.

Løsningsorientert og kundefokusert

JUMO regnes som en "skjult mester". Selskapet er familieeid og er global markedsleder innen industrielle temperatursensorer. Som et høyteknologisk selskap er det preget av  høy grad av innovasjon, tradisjon og har et over gjennomsnittet bredt spekter av produkter. I mer enn 75 år har fokuset vært på kunden og finne den riktige løsningen til kundens applikasjon.

JUMO spesialiserer seg på å møte individuelle krav raskt og fleksibelt. Det brede produktsortimentet tilbyr komponenter og systemer for nesten alle bransjer som innen maskin- og anleggsplanlegging, konstruksjon, vedlikehold og optimalisering. Hos JUMO får du hele målekjeden fra en enkelt kilde.

Komponenter og løsninger fra JUMO

  • er spesielt skreddersydd for dine behov
  • garanterer pålitelighet, sikkerhet og kvalitet
  • støttet av tjenester som er individuelle gjennom hele produktsyklusen 

Bernhard Juchheim

Bernhard Jucheim intervju bild 1

Kundeorientering er i fokus for selskapets policy.

Bernhard Jucheim intervju bild 2

Bernhard Juchheim legger i likhet med sin far og selskapets grunnlegger stor vekt på kvaliteten på JUMOs produkter.

Bernard Jucheim understreker at jakten på løsninger har drevet JUMO siden det ble grunnlagt.

Din suksess er vår motivasjon 

Jakten på løsninger har drevet JUMO i 75 år. Målet er å gjøre verden til et bedre sted sammen med våre kunder. Dette kan gjøres med produkter som gir rent vann eller med teknologi som bidrar til å spare verdifulle råvarer og energi. I alle bransjer hvor JUMOs teknologi brukes, får de nevnte områdene spesiell oppmerksomhet. De er fremtidsrettede næringer, da det er viktig for oss og fremtidige generasjoner å spare ressurser og sørge for rent vann til stadig flere. 

Hos JUMO er bærekraft det generelle prinsippet for all økonomisk virksomhet. Helt fra starten vokste den tidligere glass termometerfabrikken og produktutvalget utvidet og familiebedriften ble internasjonalisert: Fra termometre til sensorer, fra 6 ansatte da selskapet ble grunnlagt til det høyteknologiske bedriftskonsernet med 2516 ansatte over hele verden. 

Sammen inn i den digitale fremtiden

Vi ønsker å fortsette på denne veien sammen med deg og støtte deg i digitaliseringen og konverteringen til Industry 4.0 da autonome og nettverksbaserte produksjonsprosesser kun fungerer med pålitelig sensorteknologi.

Prosesser kan allerede overvåkes og snart kontrolleres med JUMO Device App. Temperatur- og trykksensorer med IO-Link gjør det mulig å hente ut sensorinformasjon, parametere og diagnoser med minst mulig innsats, noe som muliggjør optimal evaluering av anleggets status med maksimal sikkerhet.

I fremtiden vil JUMO fortsette å utvide denne tjenestesektoren gjennom sitt produktspekter, for eksempel ved å gjøre data samlet inn av sensorer tilgjengelig i en sky. Spesielt i en tid med digital transformasjon er JUMO en fantasifull, kompetent og pålitelig partner for sine kunder.