Data med SPE-teknologi fra sensoren direkte til JUMO-skyen

Single Pair Ethernet (SPE): JUMO-sensorer gjør økosystemet mer effektivt

Produktporteføljen som ble presentert under pressekonferansen i forbindelse med 75-årsjubileet i februar i år, er nå i serieproduksjon og er kompatibel med SPE-teknologi.

Nedlastninger

Pressetekst (Tysk)
(DOCX, 2.5mB)
Pressebilder
(JPG, 498.8kB)
Visittkort
( VCF, 246B)

Den innovative SPE-teknologien er nå integrert i tre nye JUMO-sensorprodukter

  • JUMO hydroTRANS S20 (temperatur-, fuktighets- og CO2-transmitter)
  • JUMO flowTRANS MAG H20 (flow transmitter)
  • JUMO DELOS S02 (trykktransmitter)

Dette muliggjør skreddersydde løsninger for ulike driftsprosesser. SPE-teknologien er relevant for automatiseringsapplikasjoner i en rekke bransjer. "Mange driftsprosesser som krever høy tilgjengelighet, kan dra nytte av end-to-end Ethernet-nettverkstilkoblinger takket være SPE-teknologien," forklarer Manfred Walter, produktsjef og SPE-ekspert hos JUMO. Dette reduserer driftsstans og forbedrer effektiviteten, noe som kan føre til langsiktige kostnadsbesparelser i ulike applikasjonsscenarier.

JUMO-sensorene styrker effektiviteten i SPE-økosystemet ved å muliggjøre intelligent sondering. Viktige målinger som temperatur, luftfuktighet, CO2, flow og trykk overføres med høy nøyaktighet og hastighet til destinasjoner som JUMO Cloud. Dette gir for første gang muligheten for kontinuerlig Ethernet-nettverkstilkobling av sensorer helt ned til feltnivå, uten avbrudd i Ethernet-kommunikasjonen, og dette baserer seg på den kjente automatiseringspyramiden.

Viktig diagnostisk tilleggsinformasjon kan raskt og enkelt leveres av intelligente sensorer for tilstandsovervåking eller prediktivt vedlikehold direkte gjennom det totråds Ethernet-grensesnittet, uavhengig av kontrollsystemet. "Prosesskontrollen forsetter uforstyrret mens nødvendige vedlikeholdsdata hentes og behandles automatisk i bakgrunnen av dedikerte systemer," forklarer Justin Heinrici, produktsjef hos JUMO.

Hver av de tre sensorene forsynes med strøm via Power over Data Lines (PoDL). Dette muliggjør kabellengder på opptil 1000 meter ved installasjon og kabling av sensorene. Tilkoblingen opprettes gjennom en høykapslet IP67 SPE-kontakt i M12-utførelse.

Ønsker du mer informasjon?


Pressetalsmann

Norge JUMO AS +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10