Flere tiår med entreprenørskapsengasjement

Den hessiske fortjenstorden med sløyfe til gründer Bernhard Juchheim

Hessens finansminister, Michael Boddenberg, har tildelt entreprenør Bernhard Juchheim, General Partner i JUMO-konsernet og mangeårig president i industri- og handelskammeret i Fulda (IHK), Hessens fortjenstorden med sløyfe. Boddenberg overrakte utmerkelsen på vegne av ministerpresident Boris Rhein på Fulda rådhus. Blant gjestene som ble ønsket velkommen av ordfører Dag Wehner, var familien Juchheim, JUMO-ledere, venner og ledsagere av Bernhard Juchheim.

Nedlastninger

Pressemelding (Tysk)
(DOCX, 1591.5kB)
Pressebilde
(TIF, 54.63mB)
Pressebilde
(JPG, 3.64MB)
Visittkort
( VCF, 246B)

Bernhard Juchheim (73) har alltid viet seg til frivillig arbeid til beste for Fulda og regionen. Han har tjenestegjort som styreleder i arbeidsgiverforeningen i Øst-Hessen, som visepresident og president i industri- og handelskammeret, som leder av foreningen "Venner og sponsorer av Fulda University of Applied Sciences" og "Sponsorforeningen for Institutt for elektroteknikk og informasjonsteknologi ved Fulda University of Applied Sciences." Han har også fungert som leder av foreningen "Engineering High-Tech Cluster," formann i styret for "Perspektiva gemeinnützige GmbH Fördergemeinschaft Theresienhof für Arbeit und Leben," støttespiller for barneakademiet og deltatt i mange andre prosjekter. Gjennom alt dette har han alltid holdt mennesker og rettferdig samarbeid i høyeste ære.

Bernhard Juchheim har alltid stilt spørsmålet: "På hvilken måte kan teknologi, innovasjon og bærekraftig forretningspraksis bidra til å forbedre samfunnet?"

Skapervilje og ansvarsfølelse

Statsråd Boddenberg berømmet Bernhard Juchheim som en entreprenør med en sterk skaperglede og ansvarsfølelse. Hans mål har vært å skape gunstige rammebetingelser for industrien og dermed sikre arbeidsplasser gjennom samarbeid med politikere og administrasjon. Gjennom flere tiår har han fulgt denne filosofien og formet JUMO til å bli en global leder på verdensmarkedet. Samtidig har han opprettholdt verdier og kulturen som kjennetegner en familiebedrift og en pålitelig arbeidsgiver.

"Vi ærer en gründer som ikke bare har vært en sterk talsmann for næringslivet i og rundt Fulda. Bernhard Juchheim har i mange år også kjempet for utdanning og lærlingeplasser for unge mennesker og for sosial deltakelse," uttalte ministeren. Ministerpresidenten anerkjente disse prestasjonene ved å tildele ham den hessiske fortjenstordenen..

"Fulda trenger personligheter som Bernhard Juchheim"

Fuldas ordfører, Dag Wehner, applauderte Bernhard Juchheims omfattende samfunnsengasjement, både i industri- og handelskammeret, ved Fulda University of Applied Sciences og for barneakademiet: "Vår by trenger personligheter som ham, som tar ansvar og engasjerer seg i samfunnet."

Ønsker du mer informasjon?


Pressetalsmann

Norge JUMO AS +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10