Temperaturovervåking

Temperaturövervakning

For at vørteren skal gjære optimalt, må temperaturen ligge mellom 4 og 10 °C. Ettersom varme skapes gjennom gjæringsprosessen, må gjæringstankene kjøles ned. Dette gjøres for å holde temperaturen innenfor det optimale området for gjærcellene

Prosessdata
Pitching temperatur5 til 6°C
Maks. temperatur 8 til 15°C
Nedkjøling 4 til 5°C

Anbefalt løsning for den perfekte gjæringstemperaturen

Den perfekte gjæringstemperaturen

Vår løsning for temperaturmåling

Kjølingen i gjærings- og lagertanker krever nøyaktig temperaturmåling og regulering. Dette for å utjevne varmen som genereres under gjæringen og opprettholde den "optimale" temperaturen for gjæren. Her anbefaler vi en hygienisk RTD temperatursensor i kombinasjon med en JUMO diraTRON prosessstyring.

Din kontaktperson


Sektorsjef for mat og drikke

JUMO AS Norge +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10