Trykkovervåking

Tryckövervakning

For at prosessen skal være skånsommere for produktet og mer energieffektiv, kan vørteren også kokes under høyere trykk ved lavere temperaturer. Derfor kan en trykksensor egnet for høyere medietemperaturer også brukes til å overvåke trykket.

Prosessdata
Overtrykk 0.2 til 0.3 bar
Temperatur ca. 100 °C

Anbefalt løsning for trykkovervåking

Høytrykk for skånsom vørterkoking

Vår løsning for trykkovervåking

Som i en trykkoker, i vørterkjelen behandles humlen skånsomt ved høyt trykk og lavere temperatur. Dette gjør at de tiltenkte aromaene kan produseres. Trykket styres her av trykktransmitteren JUMO dTRANS p31 da den kan brukes med økte mediumtemperaturer. JUMO DICON touch tar styringen over trykk og temperatur.

Din kontaktperson


Market Segment Manager for Food and Beverages

JUMO AS Norge +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10