Under gjæringen blandes vørteren med en viss mengde gjærceller. I begynnelsen av gjæringsprosessen luftes gjæren godt og gjærer deretter ved optimal temperatur. Ved påfølgende lagring høstes gjæren og grønt øl lagres ved en spesifisert temperatur i en spesifisert periode, avhengig av øltype.
| Prozessdaten | |
|---|---|
| Herdetemperatur | 5 til 6 °C |
| Maksimumstemperatur | 8 til 15 °C |
| Tilbakekjøling | 4 til 5 °C |
| Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Innskrubar RTD-temperatursonde Med kabelhode form B |
902020 | Be om et tilbud | |
| 2 | JUMO dTRANS s30 Trykksender |
404366 | Be om et tilbud | |
| 3 | JUMO diraTRON Kompakt styreenhet |
702110 | Be om et tilbud | |
| 4 | JUMO dTRANS T1000 Temperatursensor med IO-Link |
902915 | Be om et tilbud |
| Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | JUMO DELOS SI Presisjonstrykksender med brytekontakt og display |
405052 | Be om et tilbud | |
| 2 | JUMO Wtrans p Trykksender med trådløs dataoverføring |
402060 | Be om et tilbud | |
| 3 | JUMO Wtrans mottaker Universell mottaker for trådløse JUMO målesonder |
902931 | Be om et tilbud |
| Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
|---|---|---|---|---|
| 1 | RTD temperatursonde For næringsmiddel- og farmasøytisk industri |
902810 | Be om et tilbud | |
| 2 | JUMO diraTRON Kompakt styreenhet |
702110 | Be om et tilbud |