Under gjæringen blandes vørteren med en viss mengde gjærceller. I begynnelsen av gjæringsprosessen luftes gjæren godt og gjærer deretter ved optimal temperatur. Ved påfølgende lagring høstes gjæren og grønt øl lagres ved en spesifisert temperatur i en spesifisert periode, avhengig av øltype.
Prozessdaten | |
---|---|
Herdetemperatur | 5 til 6 °C |
Maksimumstemperatur | 8 til 15 °C |
Tilbakekjøling | 4 til 5 °C |
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen informasjon angitt for leverte løsningsprodukter! |
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen informasjon angitt for leverte løsningsprodukter! |
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen informasjon angitt for leverte løsningsprodukter! |