Koking av vørteren trekker ut aromatiske komponenter fra humlen. Samtidig fordamper alle komponenter som kan gi dårlig smak i ølet. Dette frigjør vørteren fra andre stoffer i sedimentet som denaturerer og separeres ved høye temperaturer. Den positive bivirkningen ved å koke vørteren er at vørteren steriliseres.
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO dTRANS s31 Trykkgivare for økt middeltemperatur |
402050 | Be om et tilbud | |
2 | JUMO DICON touch To-kanals / firekanals prosess- og programstyreenhet |
703571 | Be om et tilbud |
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
1 | RTD temperatursonde For næringsmiddel- og farmasøytisk industri |
902810 | Be om et tilbud | |
2 | JUMO IMAGO 500 Flerkanals prosess og programstyreenheter |
703590 | Be om et tilbud |
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
1 | JUMO tecLine HY pH-kombinasjonselektroder for hygieniske applikasjoner |
201022 | Be om et tilbud | |
2 | Pneumatisk utløsbar fitting For pH- og redokselektroder |
202823 | Be om et tilbud | |
3 | JUMO AQUIS touch P Modulær flerkanals måleenhet (væskeanalyse) |
202580 | Be om et tilbud |