CIP rengjøringssystem

CIP (Cleaning in Place) er en standard renseprosess i bryggeriindustrien. Den nøyaktige kombinasjonen av faktorer som kjemikalier, temperatur, mekanisk utstyr og tid, gjør rengjøring til en reproduserbar prosess. Overvåking av temperaturen, konsentrasjonen av kjemikalier og spesielt vannflowen i returflowen sikrer rene og bakteriefrie maskiner.

Våre produktanbefalinger for din løsning

Optimal rengjøring ved hjelp av måle- og reguleringsteknologi

Vår løsning for CIP-anlegg

JUMO tilbyr en komplett pakke til ditt CIP-anlegg. Målinger for fyllingsnivå og flow, ledningsevne og pH-verdi logges og reguleres sentralt. Her benyttes JUMO AQUIS touch S, som også gir mulighet til å logge og regulere samt kommunisere gjennom digitale grensesnitt.

Din kontaktperson


Sektorsjef for mat og drikke

JUMO AS Norge +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10