Kokekammer

I de fleste tilfeller brukes rene koke- og røykekamre i kjøttforedlingsanlegg. I store industrianlegg kombineres de to systemene ofte i såkalte kontinuerlige eller halvkontinuerlige anlegg. I slike anlegg er det avgjørende med svært nøyaktig temperaturmåling og -regulering, ettersom det er avgjørende for sluttproduktets kvalitet.

Våre produktanbefalinger for din løsning

Vår løsning for kokekammeret

Rask, trygg og presis

Jo jevnere tilberedningen er, desto høyere blir kvaliteten på sluttproduktet og dermed kundenes tilfredshet. JUMO FOODtemp - en robust og damptett RTD-temperatursonde for matlaging, koking og stekeprosesser - og JUMO variTRON 500 - vårt høytytende automatiseringssystem - gir en smart løsning for presis temperaturmåling. Alternativt er det også mulig å utføre komplekse regulerings- og styringsoppgaver via JUMO DICON touch, som er en tokanals/firekanals prosess- og programregulator med integrert datalogger.

Kontaktperson


Sektorsjef for mat og drikke

JUMO AS Norge +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10