Ved mesking er det nødvendig med nøyaktig temperaturmåling for at prosessen skal lykkes. Maltblandingen reguleres gjennom et forhåndsbestemt temperaturprogram slik at stivelsen i malten brytes ned til sukker. En meget presis temperaturregulering muliggjør også et høyt sukkerutbytte, noe som gjør at du kan påvirke fylden og alkoholinnholdet i ølet.
Prosessdata | |
---|---|
Temperatur formesk | 30 til 35°C |
Mesketemperatur | Mellom 45 og 78°C |
pH verdi | 5.4 til 5.8 |
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen informasjon angitt for leverte løsningsprodukter! |
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen informasjon angitt for leverte løsningsprodukter! |
Nei. | Produkt | Bilde | Produktnummer | |
---|---|---|---|---|
Ingen informasjon angitt for leverte løsningsprodukter! |