pH-overvåking

pH-övervakning

Under kokingen bestemmes avgjørende faktorer av syren i vørteren (f.eks. smak og farge på ølet). Det er derfor viktig å overvåke pH-verdien. Valg av måle- og reguleringsutstyr skal ikke bare holde verdien konstant, men skal også være egnet for hygienisk bruk og tåle høye temperaturer.

Prosessdata

Anbefalt løsning for overvåking av pH-verdien

Optimal surhetsnivå for best smak

Vår løsning for overvåking av pH-verdi

En optimal pH-verdi gir perfekt surhetsnivå for vørteren din. Dette sikres av "online" pH-måling med glassfri pH-elektrode, egnet for høye temperaturer og CIP-rengjøring i kombinasjon med prosess styreenheten JUMO AQUIS-touch.
Resultatet sikrer deg at ølet ditt alltid vil gjøre et godt inntrykk både i smak og farge.

Din kontaktperson


Sektorsjef for mat og drikke

JUMO AS Norge +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10