Temperaturmåling

Temperature measurement

Temperaturmåling i kjøttbuljongen er en viktig del av kjøttforedlingen, og den utføres ved hjelp av den nyeste teknologien. Dataene samles inn i sanntid og kan videresendes til et automasjonssystem eller en styreenhet. På denne måten kan brukeren reagere og iverksette mottiltak på et tidlig stadium dersom det oppstår avvik fra settpunktverdien.

Anbefalt løsning for temperaturmåling

Vår løsning for måling av temperatur

Stabil på lang sikt, presis og fleksibel

JUMO FOODtemp damptett innsettingssonde kan brukes til å måle kjernetemperaturen i buljongen på flere målepunkter på en pålitelig måte. Denne RTD-temperatursonden er trykkbestandig og har en høy grad av mekanisk styrke. Sonden er utstyrt med en Pt100-sensor, er ekstremt stabil over lang tid og egner seg for et bredt måleområde.

Kontaktperson


Sektorsjef for mat og drikke

JUMO AS Norge +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10