Temperaturmåling

Temperature measurement

Riktig temperatur under kjøttmodning eller overholdelse av kjølekjeden er en viktig kvalitetsparameter i produksjonen av kjøttprodukter. For høye temperaturer fremskynder kjøttets forringelse og kan føre til rask vekst av skadelige bakterier. På den annen side kan for lav temperatur føre til kvalitetstap på grunn av fryseforbrenning.

Anbefalt løsning for temperaturmåling

Vår løsning for temperaturmåling

Optimale temperaturer i kjølerommet

Våre sensorer er tilpasset prosessene i kjøttindustrien og gir maksimal prosesspålitelighet. I kombinasjon med våre styre- og automasjonsløsninger får du en omfattende og problemfri pakke. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for de lovpålagte kravene til uavbrutt temperaturdokumentasjon. Dette er automatisert og kan hentes frem ved å trykke på en knapp.

Kontaktperson


Sektorsjef for mat og drikke

JUMO AS Norge +47 67 97 37 10 +47 67 97 37 10